AMVIOM vzw eu

door de zon minder zorgen

gebruik alleen wat de natuur ons kan geven, niet meer.

 

Dit is inmiddels de 5e website van AMVIOM.

1e  www.amviomvzw.eu

2e www.amviom-public-sharepoint.com

3e www.amviom.com

4e https://amviom.wixsite.com/amviom

en nu:

5e https://www.amviom.org/

de 1e, 2e, 3e, en 4e worden niet meer bijgewerkt, doch het verwijderen kost ook nog tijd.

 

Na enige trials sinds 2011, eerst met HTML exercities, en later in ons virtuele kantoor van MS Office 365.

Sinds 2016 kwam Wix in beeld omdat het MS Office 365 programma aankondigde te gaan stoppen met de ondersteuning van websites. Wij hebben op de aanbeveling van MS Office 365 een Wix abonnement  genomen, waarvan na een jaar de Office korting niet helaas niet meer gehandhaafd werd. Dit werd er overigens in aanvang niet bij vermeld. We waren er vanuit gegaan dat Wix aan de Office clienten altijd die korting zouden geven. Hierna hebben een nieuwe en goedkopere mogelijkheid via JouwWeb gevonden.

Deze website kost ons nog maar een derde van de onze site bij een Wix-site zonder reclame. Wix is een uitstekende onderneming maar voor ons altijd te duur wanneer je elders terecht kunt, waar ze ook uitstekende software aanbieden die minstens zo eenvoudig is.

Voor het 1e jaar kregen we als vereniging zonder winstoogmerk op ons verzoek bij JouwWeb bovendien nog eens 50% korting voor het eerste jaar, op hun toch al  redelijke tarief. De inhoud en de intenties van al  onze oorspronkelijke  virtuele ontwikkelingen zijn allemaal hetzelfde gebleven.

Nadat GGZ NWB financieel in elkaar zakte hebben wij onze aspiraties voor een kinderdorp in de ijskast moeten zetten.

Ook de intentie om op drie plaatsen in Nederland met Linde Gas Benelux waterstofgas aan automobilisten en de NAM te gaan verkopen is mislukt. Dit had een mooie bron van inkomsten kunnen worden, om onze doeleinden te financieren.  Linde trok zich na enorme doch vruchteloze inspanningen terug uit de markt voor waterstof tankstations binnen de Benelux en het concept van de  "letter of intent" met Linde Gas Benelux, werd mede hierdoor, helaas waardeloos.

De oorzaken waren complex, los van de bariaire in die tijd met omgevingsloketten, kon de grondeigenaar van de locaties zich bij nader inzien niet vinden in het waterstofplan, en de NAM verklaarde pas in 2022 ca. een volume van 1% waterstofgas te willen gaan afnemen in het gasnet. 

Verder nodigen we elke bonafide partij van harte uit een steentje bij te dragen aan onze idealen tegen een redelijk winstpercentage van ca. 5%. 

 

laatst bewerkt op 10-9-2018